توضیحات
صابون روشن کننده و ضد لک دئودراگ،مناسب انواع پوست است که سرشار از عصاره های گیاهی، با خاصیت لایه برداری، ترمیم کنندگی، التیام بخش و ضد التهاب می باشد و باعث نرمی و شادابی پوست می شود.این محصول علاوه بر خاصیت ضدعفونی کننده و آنتی باکتریال پوست در درمان انواع لک های پوستی موثر است و خاصیت روشن کنندگی دارد.این محصول با فرمولاسیون پیشرفته و تخصصی خود لایه بردار ملایم(به واسطه AHA) بوده و التیام بخش پوست می باشد.
داشتن پوستی شفاف و سالم، نیازمند شستشوی روزانه است؛ اما گاهی استفاده از محصولات مرتبط نه تنها باعث بهبود نمی شود، بلکه به دلیل فرمولاسیون قوی و همین طور استفاده مکرر، به پوست صدمه می زند. صابون روشن کننده دئودراگ مناسب برای انواع پوست حاوی روغن های گیاهی، موم زنبور عسل، ویتامین A و شی باتر می باشد و مناسب برای شستشوی روزانه است. این صابون بر پایه روغن های گیاهی تولید شده است که انتخابی مناسبی برای مراقبت تمام و کمال از پوست صورت است.
مواد موثر موجود در صابون روشن کننده دئودراگ
- شی باتر:
شی باتر یا کره شی موجود در صابون روشن کننده دئودراگ یک نرم کننده طبیعی و ایده آل برای پوست است. این محصول، از دانه درختی به نام Shea – karate به دست می آید. این درخت، بومی مناطق استوایی شرق و غرب آفریقاست. شی باتر، حاوی خاصیت مرطوب کنندگی بسیار خوبی است. این محصول، از دهه های پیش، در آفریقا نه تنها برای مراقبت از موها، بلکه برای پوست و درمان سوختگی ها استفاده می شد. همچنین، شی باتر، اثر مثبتی در از بین بردن جای جراحی و آثار ناشی از کشیدگی های پوستی دارد.
- موم زنبور عسل:
عسل به عنوان یک عامل ضد باکتری و ضد قارچ عمل می کند، به همین خاطر به ضد عفونی کردن پوست کمک کرده و فرایند درمان لک را تسریع می بخشد. از بهترین روش های درمان لک و جای جوش، استفاده از عسل می باشد زیرا آلودگی های پوست را به سمت خود جذب کرده و بدین ترتیب آن را سم زدایی می کند. در واقع، عسل در تمام سنین پوست را پاکسازی کرده و در نتیجه شدیدا با آکنه مبارزه می کند. عسل حاوی بهترین آنتی اکسیدان ها می باشد و بدین دلیل از بهترین راه های از بین بردن چین و چروک پوست محسوب می گردد، زیرا رادیکال های آزاد را دور می سازد.
ویژگی های صابون روشن کننده و ضد لک دئودراگ:
- دارای خاصیت روشن کنندگی پوست و ضد لک
- مناسب برای انواع پوست
- ضدالتهاب و التیام بخش
- لایه بردار و حاوی AHA
- سفید کننده پوست
- ساخت ایران
روش مصرف:
مقداری از کف حاصله صابون را به پوست صورت بزنید و ماساژ دهید تا کاملا پخش شود.پس از ۱ دقیقه آبکشی کامل شود.
ترکیبات اصلی:
روغن پالم،اسیدچرب نارگیل،سدیم هیدروکسید،عصاره ساقه شیرین بیان،موم زنبور عسل،رتینول
موارد احتیاط:
دور از دسترس کودکان و در دمای ۵ تا ۲۵ درجه سانتی گراد نگهداری شود.برای کودکان زیر ۳ سال استفاده نشود.
قبل از استفاده به بروشور داخل محصول توجه شود.
۵۶,۰۰۰ تومان
در انبار موجود نمی باشد
-
ارسال رایگان بالا ٥٠٠ هزار تومان
-
اصالت و سلامت فیزیکی کالا
-
پشتیبانی همه روزه
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.